unihoc

Stran: [1]   Dolů
Autor Téma: malware na cfbu  (Přečteno 1974 krát)
kafcha
Čtvrtá liga kecálků
***

Karma: +2/-0
Příspěvků: 100

348597652
Zobrazit profil Email
« kdy: Říjen 17, 2008, 16:46:07 »

vsimnul jste si nekdo toho ze na strankach cfbu maji asi nejakou havet?
Zaznamenáno

martin
Administrator
I. liga kecálků
*****

Karma: +12/-6
Příspěvků: 643


58740212 martin.podval@hotmail.com
Zobrazit profil WWW Email
« Odpověď #1 kdy: Říjen 20, 2008, 08:59:51 »

To jsem si teda nevsimnul :-) Co konkretne?
Zaznamenáno

kafcha
Čtvrtá liga kecálků
***

Karma: +2/-0
Příspěvků: 100

348597652
Zobrazit profil Email
« Odpověď #2 kdy: Říjen 20, 2008, 11:42:04 »

no, kdyz jsem v opere sel do menu, tak vyskocil nakej messagebox
a chrome rovnou nahlasilo ze je cast stranky z nakej black-list adres (jednou ip adresa, jednou naka domena)
ale ted uz se to zda byt ok
Zaznamenáno

kafcha
Čtvrtá liga kecálků
***

Karma: +2/-0
Příspěvků: 100

348597652
Zobrazit profil Email
« Odpověď #3 kdy: Listopad 18, 2008, 12:30:22 »

tak je to zpatky
chrome me pise ze stranka obsahuje nejake komponenty z podezrele ip adresy
viz. http://safebrowsing.clients.google.com/safebrowsing/diagnostic?site=http://77.221.133.172/.if/go.html%3F&client=googlechrome&hl=cs
jeste doplneni, koukal jsem ze ta adresa patri nakejm rusakum ;]
« Poslední změna: Listopad 18, 2008, 12:35:29 od kafcha » Zaznamenáno

Stran: [1]   Nahoru
Tisk
 
Skočit na:  


Rychlé hledání


Kalendář
Únor 2012
Ne Po Út St Čt So
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 [11]
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29


Statistiky
  • stats Celkem uživatelů: 4266
  • stats Celkem příspěvků: 4425
  • stats Celkem témat: 728
  • stats Celkem kategorií: 3
  • stats Celkem diskusí: 43
  • stats Nejvíc online: 100


Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
| Theme Kani By Fussilet

Stránka vytvořena za 0.102 sekund, 28 dotazů. (Pretty URLs adds 0.016s, 7q)