unihoc

Anketa
Otázka: HFL vyhraje..?
Kobra - 4 (40%)
Matadoři - 6 (60%)
Celkem hlasů: 10

Stran: 1 [2] 3 4   Dolů
Autor Téma: Diskuze  (Přečteno 8015 krát)
Monty
Neregistrovaná liga kecálků
*

Zobrazit profil
« Odpověď #15 kdy: Březen 01, 2010, 11:23:22 »

To opravdu pan Poláček napsal? Hlavně, že se předvedl, opravdu, co střela to gol Úsměv)) Ty v týmu nemít posilu z Branný, koukal jsem na stats. a v každým zápase 2 goly. Pěkná práce...

Ale tak pan Poláček stejně od příští sezóny začíná s pin-pongem (či jak se to píše Smích
Tak mu snad jen popřát alespon minimálně tolik uspěchů jak tuhle neděli a bude za hvězdu i nadále :-)) Třeba pak bude mít ještě sladčí úsměv :-)
Zaznamenáno

Michal Adamec
Administrator

Zobrazit profil Email
« Odpověď #16 kdy: Březen 01, 2010, 11:33:32 »

Partners: Chcete číslo účtu nebo to dáte hotově? Gábu si ceníme co gol to pětibába :-)
Zaznamenáno

líčko
*

Zobrazit profil Email
« Odpověď #17 kdy: Březen 01, 2010, 22:29:46 »

To Monty - pinG-pong  Škleb A to jsem teda na něj zvědavej Smích....
Za finále se těším, bude to určitě  něco jiného než loni..
Zaznamenáno

Poliss88
*

Zobrazit profil Email
« Odpověď #18 kdy: Březen 02, 2010, 21:55:48 »

Tak o mě beze mě jo pánové Co???,bohužel jsem studující člověk a nemám na takovéto stupidní ubohosti čas Vyplazuji jazyk ale když už jsem tu tak rád zareáguji:-).Stim pin-pongem to byla samozdřejmě sranda, když už jsem vás o třídu rosekal v kanadskym bodování Škleb,jen půjdu hrát registrovanou(profesionální) soutěž a  keci typu vy jste to nevyhráli a chce jít výše Šok a co jako co v tomhle pralese kde se stále učíte hrát ten normální florbal videli jste nekdy v zápase třeba i na videu aby tým vzduchem nahazoval 60min balonek nahodne?Pokud ano zašlete na facebook rád se podívám  ;Da pozor na soutěže typu HFL  ,měli jsme stím problémy to ano uznávam ale vím a věřím  že máme herně  na víc což už bohužel milý diváci a především ostatní hráči v HFL  moc neuvidí Mrknutí.Občas jsem to přehnal s reakcemi to mě fakt moc mrzí Hněv, a už vůbec se nedivím reakcím tohoho typu na moji osobu ono je težké přijmou v zapase od sedumnáctileteho hovádka DRŽ H... když je vám 30-40let nebo kdyz osobne zname rozhodčí a při zápasech se snima bavíme na tema co dělali o výkendu, vy si to prostě musíte někde vylit ten vztek a od toho ty diskuze jsou Škleb a já se velmi rád pobavím dalšíma velkohubejma kecama Mrknutí.To budee zejtra registrovanejch na diskuzi Škleb Škleb Škleb ;DFlórbalu Zdar!!

PS:Matadoři si stále nezaslouží moc obdivu za jejich herní(sice učínný)systém proti našemu týmu.Sorry za chyby ale jak říkam není toho času moc na takovýhle eseje Škleb
Zaznamenáno

Peter
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: Březen 03, 2010, 00:14:40 »

Polis, nejnižší liga nemá extra super kvalitu jak si myslíš! Například oproti HFL tam nechodí vůbec nikdo fandit.
A ta hra je taky celkem srovnatelná...  Celkově se ve všech ligách florbal přitvrzuje  Mrknutí   

Všichni jukněte:
Fortuna extraliga živě na ČT 4 -  7. 3. 2010
19:30 - 2. utkání čtvrtfinále play-off
Tatran Střešovice - AC Sparta Praha
Zaznamenáno

Homie
*

Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: Březen 03, 2010, 15:35:27 »

Extra super kvalita to rozhodne neni, ale posun jinam to urcite je. Neco malo odpiskano a odehrano za tech par let mam a myslim, ze i ta nejnizsi soutez, kralovehradecka liga muzu (jesi se nepletu), je rozhodne trochu vejs nez toto, kde jsou hraci schopni se s rozhodcimi hadat o naprostych banalitach, ktere plynou ze  zakladnich pravidel a jak sem pochytil, tak borci z HFL jsou povetsinou fotbalisti hledajici zabavu na zimni mesice, kdy se asi kopat neda a proto je tak dobre neznaji a nemaji zazita. Uz jen kuli tomuhle to musi proste vypadat jinak v registrovane, kde pro ty lidi je florec sportem cislo 1. Urcite take maji florbalove treninky. Takze trochu si dovolim nesouhlasit s tim, ze ta hra je celkem srovnatelna. A jestli my pak budem toto chtit hrat, tak take budem muset zmenit pristup a ne pouze jednou tydne si jit na dve hodky zahrat do Trutnova.

Naky pritvrzovani tam je, ale pokud piskaji rozhodci solidne a nastavi nake hranice, tak to jde. Tady spis myslel Polis takove ty naprosto zbytecne prasarnicky a podobny veci;)

Co se fanousku tyka, tak si myslim, ze to neni problem, ze tam skoro zadni nechodi. Radsi budu mit prazdne tribuny a hrat v klidu, nez plne pripitejch pivnich laloku, porvavajicich na rozhodci a hrace pri kazde kravine. A ze tak to obcas dopada.

Peace a florbalu zdar m8's
Zaznamenáno

Poliss88
*

Zobrazit profil Email
« Odpověď #21 kdy: Březen 03, 2010, 19:30:02 »

peter?psal tady někdo něco o nejnižší lize? Mrknutí
Zaznamenáno

Michal Adamec
Administrator

Zobrazit profil Email
« Odpověď #22 kdy: Březen 03, 2010, 22:05:12 »

Tak koukám, že ty nejseš na dělo jen při hře, kdy ti to mírně stoupá do hlavy, ale i jinde. Nic stupidnějšího už jsi napsat nemohl... ale jak píšeš, je ti teprve 17, on ti někdo ten rozum do palice už někde namlátí  Mrknutí
Zaznamenáno

Peter
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: Březen 03, 2010, 23:50:30 »

to polis: a ty myslíš, že budete hrát hned 3. ligu nebo co?
Zaznamenáno

Poliss88
*

Zobrazit profil Email
« Odpověď #24 kdy: Březen 04, 2010, 10:08:59 »

Petr:Myslíš že musím zůstat u Partners?
Michal:A vaše nazory jsou zcela v porádku vid  :Dzamysli se nejdřív nad sebou a pak poučuj druhý!
Zaznamenáno

Jesus
*

Zobrazit profil Email
« Odpověď #25 kdy: Březen 04, 2010, 20:30:17 »

Mistru Poláčkovi bych v první řadě doporučoval pořídit si Pravidla českého pravopisu. Když někam něco napíšeš, tak si to po sobě aspoň přečti, trubko! Vůbec nechápu, kde se v tobě bere ta drzost tady něco kritizovat. Nic neumíš (protože kdyby ano, tak hraješ úplně někde jinde) a nebýt HFL, tak se doteď plácáš se zbytkem Partners někde v lánovský tělocvičně. Vy byste měli být rádi, že si vůbec v takový hale a atmosféře můžete zahrát. Zatim jsou s váma hlavně problémy, viz představení Maršálka a spol. před 14 dny.... 

Jesus Quintana
Zaznamenáno

Poliss88
*

Zobrazit profil Email
« Odpověď #26 kdy: Březen 04, 2010, 21:19:33 »

Na pravopis na týhle diskuzy jako fakt s...,ještě když reaguju na takovýhle kecálisty.A tak mě řekni kde bys hrál asi tak ty nebejt HFL?? možná tak doma na zahradě o plot a  já jsem o sobě nikdy nepsal jak jsem dobrej  a to protože vim že se toho ješte mam co učit,akorát už vim že v HFl nemáme co dělat i když jsme nepostoupili Mrknutí.A Maršálek je pěkný hovado stim nechci mít nic společnýho!Ale jako je normální že zapomeneš na to jak se psalo o Rudníku nebo o Matadorech ze začátku hlavně že snáma jsou problemy Mrknutí.Já aspoň trochu přemejšlim než sem neco vybleju narozdíl od nějakýho jesuse kterej si sem ani nedá jmeno Mrknutí
Zaznamenáno

Milos Hajek
*

Zobrazit profil Email
« Odpověď #27 kdy: Březen 04, 2010, 21:55:04 »

Ze tohle je nase posledni sezona v HFL se reklo uz na zacatku. Kdo bude hrat jakou ligu zalezi jen na vykonech jednotlivcu a na tom pokud je bude chtit tym se kterym budem spojeni angazovat. Ten je ted prvni ve treti lize. A jinak pro Jesuse, narozdil od jinych tymu objizdime turnaje kde hrajem jen proti profesionalnim tymum a i za nas hraje spouta registrovanych hracu. Aby jsme splnili podminky pro HFL, tak zde nastupuje jiny tym kde museji bejt pouze amateri, nez ten ktery objizdi turnaje a bude hrat pristi rok 4.ligu. Zadny jiny tym krom Branne jsem na turnaji nikde nevidel aby se srovnal s profesionalama a pak tady moh neco hrdincky chvastat kdo je nejlepsi. To ze jsme vypadli sice mrzi, ale za hru kterou jsme po celou sezonu predvadeli se nestidim. Myslim ze byla ze vsech nejvic florbalova a o to nam jde. Hrat florbal.
Zaznamenáno

Josef Kubát
*

Zobrazit profil Email
« Odpověď #28 kdy: Březen 05, 2010, 10:42:27 »

Jo pan Plecháč alias jesus se moc nevyjadřuje. Jelikož i kadyž Branná prohrála nebo vyhrála tak jí totálně ve svých článcích zesměšnil, já si myslím že ten co píše články by měl být nestranný a neměl by  být hráčem žádného týmu HFL.
Zaznamenáno

Peter
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #29 kdy: Březen 05, 2010, 12:54:14 »

Petr:Myslíš že musím zůstat u Partners?

Klidně napiš kam máš namířeno Škleb Budu hádat - špindl ubals?
Zaznamenáno

Stran: 1 [2] 3 4   Nahoru
Tisk

Skočit na:  

Rychlé hledání

Kalendář
Únor 2012
Ne Po Út St Čt So
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 [11]
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25